tiistai 23. lokakuuta 2018

USA - Florida - Legoland

Yksi hauskoista Floridan kohteista oli Legoland, joka oli yksi meidän lasten lemppareista. Legoland sijaitsee Orlandon eteläpuolella, Winter Havenissa. Legolandissa on teemapuisto sekä vesipuisto. Liput voi ostaa kumpaankin, tai sitten vain teemapuistoon. Me kävimme Legolandin teemapuiston puolella ja liput sinne maksavat etukäteen ostettuna US$ 80 aikuisilta ja US$ 75 lapsilta, portilta liput ovat reilun kympin kalliimpia. Liput Legolandin vesipuistoon maksavat vielä jonkun kympin enemmän. Legolandin ympärillä on myös muutama teemaan liittyvä hotelli, jotka ovat kyllä tosi upeita. Ne kuitenkin tippuivat heti alkupeleissä pois meidän reissun majoituksista, kalliin hintansa vuoksi.

Legoland Florida sisäänkäynti

Lego-dino

Näköalatornista

Oli siellä kaikenlaista hepenettä rimpsessoillekin. Sain vaivoin hillittyä, etten ostanut käsilaukkua tai tutua itselleni

Avaruusraketti

Nasa-keskus

Las Vegas

NYC

Las Vegas

Legoland Florida Hotel

The Capitol

NYC

Golden Gate Bridge

Merirosvoja

Miami

Legolandin legomaailma oli juuri niin upea ja mahtipontinen kuin Amerikassa voi odottaakin. Teemapuistossa oli myös huvipuistolaitteita niistä pitäville. Meidän lapset eivät ole koskaan niistä välittäneet, joten emme tainneet käydä yhdessäkään. Legoland-teemapuisto on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka lasten kanssa.

Koko Legolandin vierailun ajan oli paahtava helle, joka teki päivästä jälleen tosi tukalan. Välillä oli pakko käydä ihan vaan istuskelemassa ilmastoiduissa ravintoloissa ja sisäpaikoissa. Takaisin hotellille ajellessa, taivaalle alkoi kerääntymään tummia pilviä ja jossain vaiheessa taivas repesi täysin. Vettä tuli kuin saavista kaataen, kirjaimellisesti. Jouduimme pysäyttämään auton tien varteen, kun eteen ei nähnyt enää yhtään. Eipä oltu näin kovaa sadetta koskaan aiemmin koettukaan.

Sade yllätti turistit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Julkaisen sen piakkoin.

Arki ja talvi

Meillä alkaa olemaan talvi! Yöt ovat välillä kylmiä ja aamulla olen käyttänyt poikia kouluun viedessä jo muutaman kerran pipoakin. Tänä aamu...