maanantai 22. lokakuuta 2018

USA - Florida - Orlando - Downtown Disney

Boca Ratonista ajoimme Orlandoon, josta meillä oli varattuna hotelli reiluksi viikoksi. Hotelli oli World Quest Orlando Resort -nimisestä lomakeskuksesta, joka sijaitsee Lake Buena Vistalla, lähellä Disney Worldia. Olimme varanneet hotellista kahden makuuhuoneen huoneiston. Hotellille saavuttuamme, huoneistoamme olikin korotettu ja saimme käyttöömme Superior 3 bdrm sviitin, jossa oli kolme makuuhuonetta, kussakin oma kylppäri, sekä keittiö ja olohuone. Huoneissa oli myös pesukone ja kuivuri, joka oli aika kiva juttu lasten kanssa reissatessa. Hinta sviitille oli sama kuin etukäteen varaamalle pienemmälle huoneistolle, eli noin saman verran, kuin Suomessa maksaisi kahden hengen hotellihuone. Nykyään hotellin hinta näyttää nousseen, tai ehkä dollarin kurssi on vain vahvistunut. Tykkäsimme hotellista tosi paljon ja pidensimme täällä oloamme vielä päivällä.

World Quest Resort. Portilla oli yövahti

Yksi makuuhuoneista

Hotellilla oli kunnollisen kokoinen allas, jossa tuli vietettyä paljon aikaa. Altailla oli myös poreamme sekä allasbaari. Meidän talomme ei onneksi ollut ihan altaan vieressä, siinä oli melkoinen trafiikki koko ajan. Hotellilla oli myös aamupalatarjoilu sekä pieni ruokakauppa, joka oli avoinna 24 h.
Kaikissa Floridalaisissa lammissa saattaa olla käärmeitä tai alligaattoreita uimassa. Joten ihan mihin vaan ei voi pulahtaa. Meidän hotellin vieressä oli lampi, jossa oli kyseinen kyltti

Eräänä iltana lähdimme kävelemään ja tutustumaan läheiselle Downtown Disney alueelle. Alue on Disney Worldin vieressä ja siellä on Disney aiheinen promenadi, jossa on kauppoja ja ravintoloita sekä erilaisia esityksiä (mm. Cirque of Soleil). Alueelta näkee myös Disney Worldin jokailtaisen ilotulituksen. Me emme käyneet Disney Worldissa, koska lapset eivät olleet siitä kovinkaan kiinnostuneita ja se oli melko tyyris paikka. Sen sijaan Downtown Disney oli ilmainen ja illalla siellä olikin tosi paljon porukkaa liikkeellä. Aluetta on remontoitu ja laajennettu meidän käyntimme jälkeen, sen nimi on nykyään Disney Springs.


Dinosaurus aiheinen kauppa

Kaupassa pääsi kaivelemaan dinon luita

Stitch

Ravintolalaiva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Julkaisen sen piakkoin.

Arki ja talvi

Meillä alkaa olemaan talvi! Yöt ovat välillä kylmiä ja aamulla olen käyttänyt poikia kouluun viedessä jo muutaman kerran pipoakin. Tänä aamu...