perjantai 26. lokakuuta 2018

USA - Florida - SeaWorld Orlando

Perheen kanssa parhaimpia kohteita, jotka kiinnostavat meitä kaikkia, ovat yleensä eläinpuistot. Joten tällä Floridan reissulla suunnattiin seuraavaksi SeaWorld Orlandoon. Puisto on keskittynyt nimensä mukaisesti meren eläimiin, mutta oli siellä myös paljon lintuja (nekin tietysti liittyvät jollain tavalla mereneläimiin). Ja huvipuistolaitteita, niitä näyttää täällä olevan jokaisessa teemapuistossa.

Manta -vuoristorata

Pinkkejä FlamingojaPelikaani

Useita mereneläviä pääsi silittelemään ja koskettelemaan altaiden reunalta. Joitakin sai syöttääkin, kunhan osti erikseen niille tarkoitettua evästä. Poika 1 ja 2 pääsivät syöttämään hainpoikasia ja kaikki pääsivät koskemaan rauskuja ja delfiineitä. Puistossa järjestettiin myös erilaisia näytöksiä merten otusten kanssa. Kävimme katsomassa muutamaa näytöstä, jotka sattuivat sopivasti meidän käynnillemme.

Rauskulaguuni

Tässä pääsi heittämään ylävitoset delfiinien kanssa

Delfiinejä akvaariossa

Delfiininäytös

Delfiininäytös

Manaatti

Tämä on ilmeisesti Merinahkakilpikonna (Leatherback Sea Turtle) ja se on heimonsa ainoa jäljellä oleva laji. Merinahkakilpikonna on ollut maailmassa yli sata miljoonaa vuotta ja on nykyään uhanalainen

Journey to Atlantis -laite

Näillä tipuilla oli kuin piirretyt piirteet

Sorsalla sininen nokka

Papukaijoja

Veikkaisin että kurki?

Lasten leikkipaikka

Merileijona-show

Merileijona-show

Järisyttävän kokoinen mursu

Kraken huvipuistolaite

Liput SeaWorld teemapuistoon maksavat US$ 100 /hlö. Etukäteen ostettuna ovat muutaman kympin halvempia. Jos Floridan kierrokselle lähtee, kannattaa käynnit suunnitella ja ostaa liput etukäteen, siinä säästää jo paljon. Useimmilla puistoilla on kombo-lippuja, joilla saa kahden tai kolmen eri teemapuiston käynneistä hyvinkin alennusta. Floridassa on paljon kivoja kohteita ja puistoja koluttavana perheen kanssa ja tämäkin teemapuisto oli oikein viihdyttävä paikka päiväretkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Julkaisen sen piakkoin.

Arki ja talvi

Meillä alkaa olemaan talvi! Yöt ovat välillä kylmiä ja aamulla olen käyttänyt poikia kouluun viedessä jo muutaman kerran pipoakin. Tänä aamu...